Isabel Trinidad

isabel_ab

La meva incansable curiositat per conèixer el funcionament orgànic de l’esser humà em porta, altra vegada, a profunditzar en l’experiència d’una de les parts essencials de tot el que està viu: el MOVIMENT.

Em vaig iniciar en l’aventura del moviment ja des de petita, en el món de la dansa, cursant estudis acadèmics i practicant diversos estils; i enllaçant aquesta etapa amb els Estudis universitaris de Fisioteràpia.

La meva inesgotable motivació per aprendre noves maneres de comprendre com ens movem, em porta a començar el camí com a practicant de Tai Chi Chuan, sempre una font inesgotable de saviesa, amb la sort de conèixer a mestres en la matèria amb una alta qualitat humana i d’ensenyança.

La convivència ,durant molt temps, amb algunes lesions, em va portar a iniciar un procés de restauració i recerca personal, ja que les propostes conservadores ja no m ‘oferien solucions eficaces, sempre amb un abordatge segmentari.

El descobriment de la Reeducació Postural Global (RPG) em va obrir la porta a una concepció més natural, global,intel.ligent i humana d’entendre els processos vitals, recuperant- me i millorant la meva condició integral, no només física sinó també emocional, mental i vital.

Propera estació: el Mètode Feldenkrais, una immersió profunda en la investigació de com influeix  la nostra experiència vital i adquirida en la manera com ens movem, actuem i ens relacionem, des de l’estudi i millora de la funció del Sistema Nerviós a través del moviment.

Més enllà de tècniques i mètodes, crec que és important oferir un espai  d’acompanyament respectuós i creatiu, en el que la persona pot aprendre a generar recursos i fer-se responsable del seu procés i de la seva salut , de forma més activa, efectiva i vital.

FELDENKRAIS 068

La meva feina es desenvolupa en l’àrea de la salut, qualitat de vida i aprenentatge amb una proposta de treball global de la persona des del cos i el moviment funcional, i des d’una visió holística i integral:

  • Professora acreditada del Mètode Feldenkrais.
  • RPGista: Reeducació Postural Global (mètode Philippe E.Souchard)
  • Curs Professional Stretching Global Actiu.
  • Fisioterapeuta. Diplomada per la Universitat Autònoma de Barcelona.
  • Estudis de Dansa

Descarrega el curriculum en format PDF (894 Kb)